F.ART – fine art pop-up in Rotterdam// 2024
In 2024 nodigt Mishmash kunstenaars uit om te komen exposeren. 
23 maart t/m 27 april 2024 – Nature's Symphonies// (The healing sounds of nature ) // Anne Kaere fotografie.
In een wereld waarin we verstrikt kunnen raken in onze alledaagse beslommeringen, herinnert het begrip 'YUGEN' ons eraan dat we onderdeel zijn van het universum. Dit gevoel van verbondenheid strekt zich uit van de rustgevende natuur tot de betoverende kunstvormen die ons hart beroeren, zoals in de schilderkunst, muziek, fotografie en literatuur.
Het ervaren van 'YUGEN' biedt ons een moment van mystieke schoonheid waarin we ons één mogen voelen met de wereld om ons heen. Dit overstijgt tijd en ruimte en vervult ons als mens met warmte en troost.
Voor mij is de natuur dè inspiratiebron achter mijn werk. In mijn fotografie-project Nature’s Symphonies //'The (healing) sounds of Nature' weerspiegelt niet alleen mijn liefde voor het buitenleven, maar ook mijn manier van kijken en het ervaren van harmonie en melodieën die in de natuur resoneren. 
“Ik draag mijn beelden op als trillingen, in hoge, lage en soms diepe tonen.” 
Mag ik je aanmoedigen om ruimte te creëren waar je de tijd kunt nemen? Bedenk eens hoe je “Yugen” kunt toevoegen aan je dagelijkse leven. 
Waar vind jij schoonheid?
Van 23 maart t/m 27 april is mijn werk te zien in Galerie Mishmash aan de Lombardkade te Rotterdam. De opening vindt plaats op 23 maart om 15.00 uur en gedurende de weken erna ben je ook van harte welkom. ​​​​​​​
Huis van de Fotografie // Rotterdam Art Week  ( 31 JAN – 4 FEB 2024 )
Het Huis van de Fotografie is terug in 2024, al is het in een andere vorm. We werken momenteel niet vanuit onze vaste locatie aan de Westersingel 101 te Rotterdam. Het Huis is te gast bij de kunstenaars en makers van Studios Borgerstraat tijdens Rotterdam Art Week 2024. 
Het Huis presenteert tijdens de Art Week met veel plezier de volgende 14 fotografen en beeldmakers als gastkunstenaars: 
09.02.2023 – 12.02.2023  // BLACK SANDS // Huis van de Fotografie // Art week Rotterdam​​​​​​​

De expositie BLACK SANDS toont de vertelbegeerte en zienswijzen van de fotografen Vivian Ammerlaan, Julia Pelealu, Sabine van der Vooren, Anne Diertens en Alida van Gool. Een collectieve muzieklijst, met als uitgelicht nummer het gelijknamige ‘Black Sands’ van Bonobo, is het startpunt en gezamenlijke inspiratie geweest om vanuit te werken.
Back to Top